0186 603033

Woonlasten beschermer

U heeft op dit moment een fijne woning en dat moet vooral zo blijven. Maar het is een feit dat er een groeiend risico op werkloosheid is. Bij werkloosheid zal uw inkomen vermoedelijk flink dalen (soms tot meer dan 35%), maar uw woonlasten blijven gelijk. Dit risico kunt u verzekeren met de woonlastenbeschermer.

Lees verder

Zeker van behoud van uw woning

Neem contact met ons op!

Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over de woonlastenbeschermer.

Verzeker uw woonlasten met de woonlastenbeschermer

U hoeft niet ongerust te zijn over uw inkomen, met de juiste woonlastenbeschermer kunt u zich prima verzekeren tegen dit soort risico’s. U kunt op deze manier uw maandelijkse hypotheeklasten moeiteloos blijven betalen als u werkloos raakt, of als u arbeidsongeschikt raakt.

Ook voor uw bestaande hypotheek

De kosten van een woonlastenbeschermer vallen over het algemeen mee. Afhankelijk van uw hypotheek bent u al vanaf € 15,- per maand verzekerd. U kunt de verzekering afsluiten voor nieuwe, maar ook voor bestaande hypotheken.

Een goed moment voor een gesprek met uw adviseur

Graag maken we een afspraak om uw financiële situatie door te nemen en u de details van een woonlastenbeschermer uit te leggen. Samen berekenen we wat dit u per maand zou kosten.

De woonlastenbeschermer in het kort

Uw hypotheek blijven betalen als u:

  1. werkloos raakt
  2. arbeidsongeschikt wordt

Veel Nederlanders vragen zich wel eens af hoe zij hun hypotheek moeten blijven betalen als ze arbeidsongeschikt of werkloos worden. Met een woonlastenbeschermer bent u in dit geval verzekerd tegen de financiële gevolgen.

U kunt zelf kiezen, een maandelijkse uitkering bij:

  1. arbeidsongeschiktheid
  2. arbeidsongeschiktheid & werkloosheid

Schade melden

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw schade melden: online of telefonisch via 0186-603033

Vragen ?

Heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033

Korting

Hoe meer verzekeringen u afneemt, hoe hoger de korting. Uw korting kan oplopen tot 8%

Wat verzekerd u precies met een woonlastenbeschermer?

Met een woonlastenbeschermer verzekert u, zoals de naam al aangeeft, uw woonlasten. Uw bruto hypotheeklasten zijn verzekerd, maar ook andere vast woonlasten die u maakt. Denk hierbij aan kosten voor elektriciteit of water.

U heeft de mogelijkheid om:

  1. Het maandelijkse bruto hypotheekbedrag te verzekeren. Zowel rente als aflossing.
  2. Maximaal 20% extra voor woonlasten anders dan uw hypotheekbedrag

Zekerheid

U kunt de woonlastenbeschermer voor langere tijd afsluiten, zo weet u gedurende de looptijd van uw hypotheek  zeker dat u de kosten kunt blijven betalen. U kunt de verzekering afsluiten voor een periode van minimaal 5 tot maximaal 30 jaar.

Opzeggen woonlastenbeschermer

De verzekering kan in de meeste gevallen op ieder moment opgezegd worden. De verzekering stopt een maand na uw opzegging.