0186 603033

Sponsoring

 

 

Sponsoring

Ambitie

BeneVia staat voor zekerheid zonder zorgen. Dit willen wij ook uitdragen in onze omgeving. Wij zijn actief betrokken bij sport en cultuur en bieden diverse sportverenigingen en culturele instellingen zekerheid door middel van sponsoring van groot tot klein. Wij hebben de ambitie om financieel actief bij te dragen aan de gezondheid en sportiviteit in de omgeving van Rotterdam, Regio-Rijnmond, Drechtsteden en de Hoeksche Waard. Het grootste gedeelte van ons sponsorbudget investeren wij dan ook in meerdere sportverenigingen om sport bereikbaar te maken voor iedereen. Vanwege de sympathieke uitstraling en de goede Business Club zijn wij ook als sponsor verbonden aan SBV Excelsior Rotterdam.

Daarnaast sponsoren wij een aantal goede doelen zoals de UP Social Club in Oud-Beijerland, om ook buiten de sport bij te dragen aan de samenleving in de regio. Bij UP wordt er gewerkt aan zelfontplooiing en integratie van mensen met een verstandelijke beperking doormiddel van dagbesteding. Met als doel maatschappelijke participatie en een versterkte identiteit van de cliënt. Zo verkopen zij bijvoorbeeld in een eigen schoenenwinkel de zelf ontwikkelde sneaker, ”de Uppie”

Qua cultuurondersteuning zijn wij al jaren trotse naamgever van het BeneVia Muziekcentrum in Dordrecht. Hier kunt u genieten van optredens van het Dordrechts  Philharmonisch Orkest aan de Spirea 7 in Dordrecht.

BeneVia als hoofdsponsor

Bij de volgende sportverengingen hebben wij de eer om als hoofsponsor op het shirt te staan:

– HWVV BeneVia 

– SV Heinenoord

– VV ’s-Gravendeel

– VV PPSC

– HOV/DJSCR

 VV GOZ (sub-sponsor)

Bordsponsor en evenementen

Traditiegetrouw steunt BeneVia veel sportverenigingen en evenementen, Het afgelopen jaar steunden wij o.a. Koningsdag in Heinenoord, Wielerronde ’s-Gravendeel en de Stadium Fun Run van Excelsior4All.

Bij diverse sportverenigingen zijn wij als bordsponsor verbonden aan de club om ook op een kleinschalige manier bij te dragen aan een sportieve samenleving en een bruisend verenigingsleven.

Sponsorbeleid

Hoezeer we het ook zouden willen, helaas kunnen wij niet op elk verzoek ingaan en we hopen hierbij op uw begrip. Wij houden dan ook om die reden ons sponsorbeleid in eigen hand. Doordat wij midden in de samenleving staan en al veel sportverenigingen sponsoren hebben we al veel contact met sponsorcommissies uit de omgeving. Alleen via de huidige contacten en via eigen medewerkers behandelen wij sponsorverzoeken.