0186 603033

Recreatieverzekeringen

Zonder zorgen op reis 

  

 

Zonder zorgen met een reisverzekering

Reisverzekering

Hoewel u er liever niet over nadenkt kan er tijdens een reis/vakantie heel wat gebeuren. Uw bagage kan zoekraken, dierbare spullen kunnen gestolen worden en uw nieuwe zonnebril overleeft het niet altijd.

Met de juiste dekking bent u verzekerd voor deze gebeurtenissen. Zo hoeft u de vakantiepret niet te laten verpesten mocht er onverhoopt iets gebeuren. Vanaf het vakantieadres is de alarmcentrale altijd bereikbaar om u te helpen bij elke situatie.

Bij BeneVia heeft u de keuze uit reisverzekeringen van meerdere verzekeraars. Een doorlopende of toch liever een kortlopende reisverzekering? We leggen het verschil graag aan u uit met onafhankelijk en deskundig advies.

Hoewel de wettelijke aansprakelijkheid is meeverzekerd met uw auto is een aanvullende caravanverzekering zeker van belang. U bent hierdoor verzekerd tegen diefstal en schade wat u veel ellende kan besparen.

Door de verschillende dekkingen is het raadzaam om u goed te laten informeren alvorens u een keuze maakt. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen we u op het gebied van caravanverzekering van deskundig advies voorzien.

Zo heeft u een verzekering die bij de situatie past voor een zorgeloze tijd met uw caravan. Meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Het belang van een caravanverzekering

Caravan en camper verzekering

Persoonlijk advies

Wilt u graag persoonlijk advies welke verzekering het beste past bij uw situatie?

Belt u dan met ons kantoor 0186-603033 en we helpen u gelijk verder.