0186 603033

Inboedelverzekering

Wie zelfstandig gaat wonen, sluit meestal direct een inboedelverzekering af. Terecht, want hoe klein de inboedel ook is, ze vertegenwoordigt natuurlijk wel waarde. Na verloop van tijd neemt de waarde van uw inboedel doorgaans toe, door de aanschaf van meer of nieuwere meubels en apparatuur.

Bereken uw premie

Advies inboedelverzekering

Berekend vrijblijvend uw premie!

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw inboedelverzekering direct online af te sluiten

Een inboedelverzekering is aan te raden voor iedereen die een eigen huis bezit of een huurwoning heeft. U verzekert uw woning dan voor diefstal, brand, lekkage, bliksem- en stormschade. Wie zelfstandig gaat wonen, sluit meestal direct een inboedelverzekering af. Terecht, want hoe klein de inboedel ook is, ze vertegenwoordigt natuurlijk wel waarde. Na verloop van tijd neemt de waarde van uw inboedel doorgaans toe, door de aanschaf van meer of nieuwere meubels en apparatuur.

Het is daarom belangrijk dat u regelmatig nagaat of het verzekerde bedrag van uw inboedelverzekering nog up-to-date is. Niets is vervelender dan in geval van schade pas ondervinden dat u onderverzekerd bent. Wij zijn u uiteraard graag van dienst bij het bepalen van de huidige waarde van uw inboedel.

Mijn verzekeringen

Via MijnVerzekeringen.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en zelf de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Bent u nog geen relatie van ons en beschikt u daarom nog niet over toegang tot onze Digitale Ordner, neem dan eerst contact op met onze deskundige binnendienst.

Schade melden

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw schade melden: online of telefonisch via 0186-603033

Vragen ?

Heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033

Korting

Hoe meer verzekeringen u afneemt, hoe hoger de korting. Uw korting kan oplopen tot 8%

Inboedelverzekering in het kort

  1. Verzekerd tegen diefstal, brand, lekkage en dergelijke
  2. Keuze uit Extra Uitgebreid en All Risk
  3. Garantie tegen onderverzekering met inboedelwaardemeter
  4. Verzekering groeit mee met waardeveranderingen
  5. Een verzekering op maat met een deskundig advies