0186 603033

Horeca verzekeringen

Als horecaondernemer wilt u zich focussen op uw zaak. U heeft misschien niet eens tijd om u druk te maken over hoe uw onderneming verzekerd is. BeneVia neemt u de zorgen over uw verzekeringen uit handen.

Lees verder

Verzekeringen voor de horeca

Neem contact met ons op!

Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over onze horeca verzekeringen.

Op basis van uw situatie zorgen wij dat u een goede horeca verzekeringen heeft, waarbij we uiteraar ook op de kosten letten. Neem gerust contact op met één van onze adviseurs!

Plan een afspraak Offerte aanvragen Bel ons: 0186 60 30 33

Horeca verzekeringen

Welke verzekeringen heeft u eigenlijk nodig als horecaondernemer? Onze adviseurs zijn geheel op de hoogte van alle verzekeringen die u nodig heeft. Zij kunnen samen met u kijken welke verzekeringen van toepassing zijn op uw bedrijfsvoering, om vervolgens alles voor u in orde te maken. Schade, heel vervelend natuurlijk, maar onze medewerkers staan voor u klaar!

Gebouwenverzekering

Heeft u een eigen bedrijfspand? Dan heeft u een gebouwenverzekering nodig. Hiermee kunt u onder andere dekking krijgen voor schade door brand, storm, water en braak.

Huurdersbelangverzekering

Als u het pand waarin uw onderneming gevestigd is huurt dan heeft u geen gebouwenverzekering nodig. Deze wordt normaal gesproken afgesloten door de verhuurder. Maar mogelijk heeft u wel kostbare verbeteringen aan het pand aangebracht. Denk bijvoorbeeld aan een dure parketvloer. Dergelijke zaken kunt u verzekeren met de huurdersbelangverzekering.

Bedrijfsschadeverzekering

De verzekering voor bedrijfsschade is ook een verzekering die belangrijk kan zijn in de horeca. Als uw bedrijf door bijvoorbeeld een brand enkele maanden niet kan draaien dan loopt u inkomsten mis. Veel vaste lasten blijven echter wel bestaan. De bedrijfsschadeverzekering verzekert u van inkomsten en dekt u tegen de doorlopende lasten.

Aansprakelijkheidsverzekering

Uw horeca onderneming kan aansprakelijk gesteld worden voor ongelukken die in uw zaak voorvallen. Denk hierbij aan iemand die uitglijdt over een net schoongemaakte vloer en schade aan bijvoorbeeld kleding heeft. Een aansprakelijkheidsverzekering is ook voor bedrijven in de horeca een onmisbare verzekering.

Ziekteverzuimverzekering

Het kan zijn dat of één van uw medewerkers (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt. De ziekteverzuimverzekering kan het verlies aan inkomen dekken. Daarnaast komen er ook andere zaken kijken bij arbeidsongeschiktheid. Onze adviseurs kunnen u helpen met het afsluiten van de juiste verzekeringsvorm en het nemen van de juiste beslissingen bij arbeidsongeschiktheid.

Geldverzekering

Als u werkzaam bent in de horeca dan kunt u na een dag behoorlijk veel geld in cash hebben. Een geldverzekering dekt uw contanten tegen diefstal. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden.

Mileuschadeverzekering

Stel uw bedrijfspand heeft brandschade. Naast de schade aan uw pand loopt u ook het risico dat schadelijke stoffen de omgeving vervuilen. Het is mogelijk dat u in dat geval door de gemeente aansprakelijk gesteld wordt voor deze milieuschade. Deze aansprakelijkheidsstelling wordt normaliter niet gedekt op de aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering biedt dekking tegen de kosten die u maakt als u in een juridisch conflict terecht komt.

Plan een afspraak

Maak een afspraak met een adviseur zakelijke verzekeringen.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze experts.

Vragen ?

Heeft u vragen over deze verzekering?

Voordelen BeneVia Verzekeringen als uw adviseur

  • Onafhankelijk advies
  • Deskundig advies
  • Een horeca verzekering die aansluit op uw situatie
  • Service bij schade