0186 603033

Gebouwen verzekering

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een gebouwenverzekering en een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij u langs.

Lees verder

Advies verzekering bedrijfspand

Neem contact met ons op!

Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over de gebouwenverzekering.

Met een gebouwenverzekering bent u verzekerd tegen schade aan het gebouw en alles wat eraan vastzit. De bedrijfskosten die u moet maken om de schade aan uw bedrijfspand te herstellen wordt vergoed met deze verzekering. De gebouwenverzekering is een brandverzekering en dekt in het algemeen het risico van brandschade (inclusief rook- en roetschade). Het is echter ook mogelijk uzelf met een gebouwenverzekering te dekken tegen de risico’s van storm, inbraak en waterschade. Wij adviseren u graag.

Voor wie is de gebouwen verzekering?

De gebouwenverzekering is voor iedereen die, of voor elk bedrijf dat, in het bezit is van een bedrijfsgebouw. Als uw bedrijf een bedrijfsgebouw huurt dan is het mogelijk om een huurdersbelangverzekering af te sluiten.

Verhuur bedrijfsgebouw

Als u (een deel van) uw bedrijfsgebouw verhuurt dan kan dit ook gedekt worden met de gebouwenverzekering. De huurderving is dan in veel gevallen gedekt tot een bepaald percentage van het verzekerd bedrag van uw gebouw.

  De premie

  De premie van de verzekering voor uw bedrijfspand is afhankelijk van diverse factoren.

  • De ligging: De ligging van uw bedrijfspand is van invloed op de premie. De ene locatie is de andere niet. Er zijn locaties met meer risico.
  • Belending: Een belending is een naastgelegen pand. Een beleding die van invloed kan zijn op uw premie is bijvoorbeeld een tankstation.
  • Verdiepingsvloeren: (De brandbaarheid van) Het materiaal van de verdiepingsvloeren.
  • Type bedrijfspand: Hoe ziet uw bedrijfspand eruit en waar is het van gemaakt? Een bedrijfspand dat volledig van hout is heeft een groter risico op brandgevaar dan een betonnen pand.
  • Bouwjaar: Oudere bedrijfspanden hebben vaak een hoger risico op inbraak en brand.
  • De dekking: De meest logische factor die uw premie beïnvloed is de gewenste dekking. Bij een extra uitgebreide verzekering betaalt u uiteraard meer dan bij een standaard dekking.

  Gebouwenverzekering met GTO

  De gebouwenverzekering kan worden afgesloten met Garantie Tegen Onderverzekering. U bent altijd verzekerd voor de waarde van uw bedrijfspand. Hier zijn wel bepaalde voorwaarden aan verbonden. Zorg er voor dat u goed op de hoogte bent van de voorwaarde en voorkom onderverzekering.

  Schade aan bedrijfsgebouw

  Als u schade heeft aan uw bedrijfsgebouw en u heeft een gebouwenverzekering afgesloten via BeneVia, neem dan direct contact met ons op. Vraag naar uw contactpersoon of naar onze zakelijke afdeling. Uw bedrijfsgebouw is cruciaal, wij begrijpen dat en nemen u de zorgen over uw schade uit handen.

  Overig advies

  Uiteraard zijn er ook nog andere verzekeringen die nuttig of zelfs noodzakelijk zijn. Samen met u kijken wij kritisch naar welke verzekeringen u daadwerkelijk nodig heeft, zodat u niet teveel premie betaalt. Ons advies in onafhankelijk en wij zijn niet gebonden aan vaste verzekeraars.

  Bel ons: 0186 60 30 33 Afspraak met een adviseur Offerte aanvragen

  Plan een afspraak

  Maak een afspraak met een adviseur zakelijke verzekeringen.

  Offerte aanvragen

  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze experts.

  Vragen ?

  Heeft u vragen over deze verzekering?

  Voordelen BeneVia Verzekeringen als uw adviseur

  • Onafhankelijk advies
  • Deskundig advies
  • Een gebouwverzekering die aansluit op uw situatie
  • Service bij schade