0186 603033

Doorlopende reisverzekering

U heeft een verzekering nodig voor uw personenauto die aansluit op uw wensen. Dit betekent de juiste combinatie tussen dekking en premie. Wilt u alleen een WA-verzekering, een WA plus of misschien een All Risk autoverzekering? De keuze is aan u, maar wij adviseren u graag.

Lees verderBereken uw premie

Waarom de doorlopende reisverzekering?

Berekend vrijblijvend uw premie!

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw doorlopende reisverzekering direct online af te sluiten

Wanneer u een reis gaat maken dan neemt dit vaak specifieke risico’s met zich mee. Bij een wintersportvakantie kunt u denken aan een ongeluk op de piste en de kosten van een gipsvlucht. Of tijdens een zonvakantie kunt u op het vliegveld uw bagage verliezen. Zo zijn er meer voorbeelden te bedenken. Deze risico’s kunt u afdekken met een reisverzekering.

Gaat u vaker op vakantie? Dan adviseren wij vaak een doorlopende reisverzekering. Gezinnen die langer dan twee weken per jaar op vakantie gaan bijvoorbeeld, zij zijn in de meeste gevallen goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering. Benieuwd wat voor u het voordeligst is? Of heeft u vragen over de dekking van de reisverzekering? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag advies.

Zakelijke reisverzekering

Speciaal voor bedrijven bestaat er een doorlopende zakelijke reisverzekering. Als uw bedrijf over de grenzen opereert en uw medewerkers gaan vaker naar het buitenland, bekijk dan eens de mogelijkheden van een zakelijke reisverzekering. Onze zakelijke adviseurs helpen u graag.

Schade melden

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw schade melden: online of telefonisch via 0186-603033

Vragen ?

Heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033

Korting

Hoe meer verzekeringen u afneemt, hoe hoger de korting. Uw korting kan oplopen tot 8%