0186 603033

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website van BeneVia Adviesgroep. Door gebruik te maken van onze website accepteert u deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
BeneVia Adviesgroep doet haar uiterste best er zorg voor te dragen dat de informatie die op de website getoond en verstrekt wordt geen fouten bevat. Wij kunnen helaas niet garanderen dat alle informatie foutloos is. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de website zijn daarom ook voor eigen rekeningen en op eigen risico.

Wanneer u ergens een fout tegen komt waarderen wij het ten zeerste als u ons daarover inlicht. U kunt een mail sturen naar info@benevia.nl.

Rechten BeneVia Adviesgroep, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, zo ook auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site is gepubliceerd. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site zonder toestemming overnemen zonder schriftelijke toestemming van BeneVia Adviesgroep.

Wijzigingen
BeneVia Adviesgroep mag de informatie op de website, inclusief de tekst van deze disclaimer, ten alle tijde wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Ons advies luidt om regelmatig te controleren of de informatie op de website gewijzigd is.