0186 603033

Caravan & camper verzekering

Jaarlijks gaan vele Nederlanders eropuit met hun caravan of camper. Als u met uw caravan op vakantie gaat is het wel zo prettig als u goed verzekerd bent. Pas dan kunt u echt zorgeloos op reis.

Lees verderBereken uw premie

Verzekerd van een zorgeloze vakantie?

Berekend vrijblijvend uw premie!

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw camper of caravan direct online te verzekeren

De wettelijke aansprakelijkheid van uw caravan- of vouwwagen is meeverzekerd met uw auto wanneer deze zijn gekoppeld. Wanneer de caravan is losgekoppeld van de auto vervalt deze dekking.

De mogelijkheden zijn aan te passen op uw specifieke situatie. U kunt ervoor kiezen om uw nieuwe caravan tegenĀ 5 jaar nieuwwaarde dekking te verzekeren. Voor een tweedehands caravan is het mogelijk om een verzekering op dagwaarde of aanschafwaarde af te sluiten.

De dekking voor een caravan- of vouwwagenverzekering kunt u zelf samenstellen. Mogelijke dekkingen zijn schade als gevolg van brand, inbraak, storm en aanrijding, hulpverlening en aansprakelijkheid.

Schade melden

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw schade melden: online of telefonisch via 0186-603033

Vragen ?

Heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033

Korting

Hoe meer verzekeringen u afneemt, hoe hoger de korting. Uw korting kan oplopen tot 8%

Campolife & BeneVia

Al jaren werkt BeneVia samen met Campolife op het gebied van caravan en camperverzekeringen. Dit maakt het mogelijk om na uw aankoop bij Campolife direct uw caravan of camper vanaf afleverdatum te verzekeren. Ook kunt u bij BeneVia aanvullend een reisverzekering en/of autoverzekering afsluiten. Zo heeft u alles verzekerd onder 1 dak. En hoe meer verzekeringen in uw pakket des te hoger de premiekorting!

Uw persoonlijke adviseur

Remko Jobse helpt u graag verder voor het verzekeren van uw caravan of camper. Neem contact met hem op voor een persoonlijk en deskundig advies: 0186-607265 of r.jobse@benevia.nl.