0186 603033

CAR-verzekering

Hoe zorgvuldig men ook te werk gaat, tijdens een bouwproject kan schade ontstaan. Hiervoor is de CAR-verzekering.

Lees verder

CAR-verzekering

Neem contact met ons op!

Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over de CAR verzekering.

Elk bouwproject is anders. Wij vergelijken CAR-verzekeringen van verschillende verzekeraars voor u. Zo bent u zeker van een CAR-verzekering die aansluit op uw situatie.

Een CAR-verzekering (construction all risk verzekering) wordt afgesloten door aannemers en door ondernemers die iets bouwen of verbouwen. De CAR-verzekering – ook wel montageverzekering genoemd – wordt afgesloten bij bouwprojecten, verbouwprojecten of montageprojecten. De CAR-verzekering is dus anders dan de gebouwenverzekering en geeft geen dekking voor bestaande gebouwen. Het afsluiten van een CAR-verzekering wordt specifiek gedaan voor schade die ontstaat bij bouw-, verbouw-, installatie- en montageprojecten.

Vaak zijn betrokkenen ook meeverzekerd.

  Onafhankelijk advies

  Zakelijke adviseurs van BeneVia hebben ruime ervaring op het gebied van CAR-verzekeringen. Wij weten waar onze relaties behoefte aan hebben en kunnen ze van een onafhankelijk advies voorzien. Wij leggen u de mogelijkheden uit, bespreken voor- en nadelen en komen uiteindelijk samen met u tot de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op.

  Voor wie is een CAR-verzekering?

  De CAR-verzekering is er voor aannemers en bouwbedrijven. De CAR-verzekering is er ook voor opdrachtgevers van alle soorten bouwprojecten.

  Wat kost een CAR-verzekering?

  CAR-verzekeringen zijn altijd maatwerkverzekeringen. De hoogte van de premie verschilt per bedrijf en bouwproject. Adviseurs van BeneVia kunnen een onafhankelijke en vrijblijvende offerte voor u uitbrengen.

  CAR-verzekering voorbeeld

  Een administratiekantoor zit in een klein en oud bedrijfspand en besluit om nieuwbouw neer te gaan zetten. De bouw van het nieuwe pand is bijna klaar. De ingebruikname is al gepland en in de laatste fase is er waterschade door lekkage. Een CAR-verzekering kan nu dekking bieden tegen de schade die het administratiekantoor oploopt.

  Aflopende CAR-verzekering

  Een aflopende CAR-verzekering kunt u afsluiten als u slechts één project wilt verzekeren. Deze verzekering wordt beëindigd als het project volledig is afgerond.

  Doorlopende CAR-verzekering

  Aannemers en ondernemers die meer dan één project uitvoeren kunnen gebruik maken van de doorlopende CAR-verzekering. Het is niet noodzakelijk om steeds weer losse CAR-verzekeringen af te sluiten.

  Plan een afspraak

  Maak een afspraak met een adviseur zakelijke verzekeringen.

  Offerte aanvragen

  Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze experts.

  Vragen ?

  Heeft u vragen over deze verzekering?

  Voordelen BeneVia Verzekeringen

  • Onafhankelijk advies
  • Deskundig advies
  • Een CAR-verzekering die aansluit bij uw bedrijf
  • Service bij schade