0186 603033

Bedrijfs aansprakelijkheids verzekering

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is uw bedrijf goed verzekerd tegen schade veroorzaakt door u of uw medewerkers.

Lees verder

Bedrijfs aansprakelijkheids
verzekering

Neem contact met ons op!

Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over de ideale fietsverzekering voor u.

Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt u uw bedrijf in tegen aansprakelijkstellingen en bijbehorende schadeclaims. U beschermt uw bedrijf tegen dergelijke claims, die kunnen de continuïteit van een bedrijf namelijk ernstig in gevaar brengen. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is uw bedrijf verzekerd tegen schade die u of uw medewerkers toebrengen aan andere partijen.

Als een medewerker tijdens de werkzaamheden voor uw bedrijf een schade veroorzaakt, dan is een schadeclaim een logisch gevolg. Maar ook wanneer iemand schade oploopt door toedoen van bijvoorbeeld uw bedrijfsgebouw bent u gebaat bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Met een passende bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is uw bedrijf goed beschermd tegen dergelijke schadeclaims.

Dekking bedrijfsaansprakelijkheids verzekering

Materiële schade en letselschade: bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
De aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven biedt dekking in geval van materiële schade en letselschade (aan personen en zaken) die door ondernemers of werknemers van een bedrijf worden veroorzaakt. Wanneer een werknemer tijdens zijn werkzaamheden bijvoorbeeld een dure vaas van een klant beschadigt, of met zijn gereedschap een pand beschadigt, dan biedt de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekking.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: zuivere vermogensschade
Het kan ook zo zijn dat u of uw werknemers het bedrijf immateriële schade toebrengen. Wanneer een ICT-bedrijf bijvoorbeeld software onjuist heeft geprogrammeerd kan een bedrijf stil komen te liggen. Hierdoor loopt dat bedrijf omzet mis. Deze immateriële schade noemen we zuivere vermogensschade. Voor zuivere vermogensschade kan men een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Premie bedrijfsaansprakelijkheids verzekering

Voor de premie van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunnen wij op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte maken. Onze adviseurs kijken welke verzekeraar het best aansluit op uw situatie, waarbij uiteraard ook wordt gezocht naar een aantrekkelijke premie. De beoogde dekking en uw specifieke wensen bepalen de premie van uw bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Hoe onze specialisten u helpen met aansprakelijkheidsrisico’s

Specialisten van BeneVia zijn op de hoogte van de risico’s die van toepassing zijn op uw branche en uw bedrijf. Jarenlange ervaring in verschillende bedrijfstakken stelt ons in staat om de risico’s van uw bedrijf goed in kaart te brengen en u een passend pakket aan verzekeringen te adviseren. U kunt er zeker van zijn dat uw bedrijf de risico’s goed heeft afgedekt.

Ons advies is onafhankelijk, wij zijn niet gebonden aan één verzekeraar. Hierdoor kunnen wij een verzekeraar kiezen die past bij uw organisatie. Uiteraard kijken wij hierbij ook naar de hoogte van de premie en gaan wij ervoor een zo scherp mogelijke premie aan te bieden.

Contact met onze specialisten

Heeft u vragen over de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer. Desgewenst kunnen zij onafhankelijk en vrijblijvend een advies geven over hoe u uw risico’s op het gebied van aansprakelijkheid het best kunt afdekken.

Henk Cremer

Henk Cremer

Adviseur zakelijke verzekeringen

Ramon Bruijs

Ramon Bruijs

Adviseur zakelijke verzekeringen

Plan een afspraak

Maak een afspraak met een adviseur zakelijke verzekeringen.

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze experts.

Vragen ?

Heeft u vragen over deze verzekering?

Voordelen BeneVia Verzekeringen als uw adviseur

  • Onafhankelijk advies
  • Deskundig advies
  • Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering die aansluit op uw situatie
  • Service bij schade