0186 603033

Aansprakelijkheids verzekering

Door het aanbrengen van schade aan (eigendommen van) anderen kunnen diverse problemen ontstaan. In veel gevallen zult u een er een schuldgevoel aan overhouden. Bovendien kunt u aansprakelijk worden gesteld voor de schade die u heeft aangebracht.

Lees verderBereken uw premie

De complete aansprakelijkheids
verzekering

Berekend vrijblijvend uw premie!

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw aansprakelijkheidsverzekering direct online af te sluiten

Voor particulieren is een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Het is wel verstandig om u te verzekeren tegen schades die u toebrengt aan anderen. Indien u aansprakelijk gesteld wordt, kan dit namelijk grote financiële gevolgen hebben.

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt wereldwijd in vrijwel alle gevallen van materiële schade en letselschade. U verzekert bovendien niet alleen uzelf, maar ook kinderen en huisdieren zijn meeverzekerd.

Via MijnVerzekeringen.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en zelf de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Bent u nog geen relatie van ons en beschikt u daarom nog niet over toegang tot MijnVerzekeringen.nl, neem dan eerst contact op met onze deskundige binnendienst.

 

Schade melden

U kunt 24 uur per dag 7 dagen per week uw schade melden: online of telefonisch via 0186-603033

Vragen ?

Heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033

Korting

Hoe meer verzekeringen u afneemt, hoe hoger de korting. Uw korting kan oplopen tot 8%

Aansprakelijkheidsverzekering in het kort

  1. Verzekering tegen financiële gevolgen van schade aan (eigendommen van) anderen
  2. Dekt tegen materiële schade en letselschade
  3. Wereldwijde dekking
  4. Het hele gezin is meeverzekerd
  5. Zelf de keuze voor een verzekerd bedrag